16 грудня на каналі 1+1 відбудеться прем’єра 16-серійного комедійного серіалу ″Відморожений″. Головну роль у фільмі виконав народний улюбленець, актор, тренер вокального проекту ″Голос. Діти″ - співак Дзідзьо.

У центрі сюжету серіалу - історія веселого авантюриста із 90-х Михайла Дзідзюка, який у минулому став учасником наукового експерименту і ″заморозився″ в кріокамері на довгих два десятки років. Михайло ″прокинеться″ у сучасному світі, але думками, звичками та менталітетом залишиться ще у тих лихих 90-х.

За сюжетом серіалу, родина Дзідзюків збирається нарешті продати свій старий будинок у Вишневому та переїхати жити до Києва. Їхня заповітна мрія, наче Титанік, розбивається об лід. У власному підвалі в старому холодильнику вони випадково знаходять замороженого Михайла – свого родича, який зник 23 роки тому. Тепер життя родини зміниться назавжди, адже Дзідзюки змушені жити разом з ″відмороженим″ родичем, який ще й за всіма документами є власником цього самого будинку, виставленого на продаж.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Оскільки частина сюжету комедії відбувається в минулому, та й головний герой Михайло так і не осучасниться в 2019 році, весь серіал передаватиме атмосферу 90-х. Вона легко вгадуватиметься за одягу, речам, сленгом та стилем тих часів: малинові піджаки, ″джинси-варьонки″ та давно забуті касети.

″Сьогодні романтика 90-их в тренді. Вони повертаються в моду, одяг і музику. Стиль 90-х осучаснили, все стало "смачним". Але насправді люди тоді одягалися не так красиво. У ті часи було непросто всім. У 90-х мені було не так багато років, але я ті часи запам'ятав як час, коли нічого не було, все треба було купувати на базарі, всі їздили в Польщу за товарами. Пригадую ″джинси-варьонки″, великі светри з візерунками. Дефіцит хороших речей, продуктів, купони, якими всі розраховувалися. А ще у мене були плакати, які починали привозити з-за кордону, і вішати на стіни. Це були плакати з відомими музикантами, групами. Також з Польщі почали возити журнали ″Пан+Пані″, з тих журналів теж виривали сторінки з красивими дівчатами і вішали на стіни″, - згадує свої 90-ті Дзідзьо.

Окрім Дзідзьо, ролі у серіалі зіграли Всеволод Шекита, Катерина Вишнева, Владислава Глєба, Григорій Лещенко, Ярослав Шахторин, Сергій Либа, Надія Кугай та Борис Книженко. А в одній із серій також з’явиться співак Павло Зібров, який виконає свій відомих хіт 90-х.

Нагадаємо, Полякова привітала Дзідзьо пікантним фото

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль, Дзідзьо і Юлія Саніна вразили різдвяним перформансом

Також Знай.ua писав, Никитюк і Філонова поділилися особистими історіями.