Голлівудський актор Бред Пітт, який нещодавно розлучився з колегою по цеху Анжеліною Джолі, відверто розповів про своє особисте життя.

Всесвітньо відомій зірці після розлучення приписували чимало романів, однак зараз серце Пітта вільне, розповів сам актор виданню The New York Times.

"Не знаю, скількох жінок і побачень мені приписували за останні два-три роки, але все це – неправдиві чутки. Я не уникаю романів, але і не шукаю їх навмисно. Час від часу якась іскра спалахує, я відчуваю закоханість, але не впевнений, що це має велике значення", – зізнався колишній чоловік Анджеліни Джолі.

Актор зізнався, що після розлучення таки закохувався, але не розповів, ким у нього були стосунки після Джолі. Також Бред Пітт додав, що вже багато років не читає новини про себе у пресі. За його словами, у ЗМІ пишуть багато неправди щодо нього та інших зірок.

"Я перестав читати всю пресу з 2004-го року. Не тільки відгуки. Я маю на увазі, будь-який глянець. Навіть якщо я сиджу в черзі до дантиста і на столику лежить журнал, який можна погортати, щоб скоротати час, я не стану цього робити. Якісь написані речі ще довго не виходять у тебе з голови і віднімають зайву енергію. Не бачу в цьому сенсу", - заявив актор.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Бред Пітт, фото: GQ
Бред Пітт, фото: GQ

Зазначимо, що Бред Пітт та Анжеліна Джолі повідомили про свій розрив у 2016 році, однак процес їх розлучення тривав дуже довго. Актори ніяк не могли поділити дітей.

Під час судових процесів Бред Пітт наполегливо боровся за опіку над 3 біологічними дітьми та 3 всиновленими. 55-річний актор доводив, що Анджеліна Джолі забороняє нащадкам спілкуватись з ним та навіть контролює їхні телефонні розмови. Старші діти неодноразово заявляли, що непорозуміння між батьками набридли, через що 18-річний Медокс мріяв переїхати в іншу країну.

Нагадаємо, Тодоренко в купальнику блиснула схудлою фігурою на райському Балі: "Яка струнка!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі офіційно стала хлопчиком: приймає гормони.

Також портал "Знай.uа", в мережу злили фото Анджеліни Джолі на зйомках Marvel: як виглядає легенда в образі посланниці Афіни.