Знаменита акторка Катерина Дурова померла у віці 60 років у Москві. Про смерть дочки культових акторів Льва Дурова та Ірини Кириченко стало відомо 13 грудня. Відомо, що знаменитість померла внаслідок важкої та тривалої хвороби.

До своїх останніх днів Катерина Дурова працювала у Театрі на Малій Бронній. Майбутня актриса народилася у 1959 році. На кіноекрані Дурова дебютувала студенткою в молодіжній мелодрамі "Шкільний вальс" у 1977 році.

Катерина Дурова, кадр із фильму "Фантазии Фарятьева"
Катерина Дурова, кадр із фильму "Фантазии Фарятьева"

Головну роль Дурова зіграла у картині "Фантазії Фарятьева", де вона працювала з Андрієм Мироновим та Мариною Нейоловою. Також акторка знялася у фільмах: "Дульсинея Тобосская", "Одиниця з обманом", "Зелений фургон", комедія "Унікум", "Сон в руку, або Валіза", "Дорога в Рай", "Градус чорної місяця", "Ченч", "Шанувальник" та інші.

Проте багато шанувальників Катерини Дурової запам'ятали акторку із популярного гумористичного журналу "Єралаш".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Катерина Дурова, фото: wikipedia
Катерина Дурова, фото: wikipedia

Нагадаємо, раніше Зеленський неочікувано дав фору онкохворій Заворотнюк

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Заворотнюк назавжди залишиться паралізованою: "Ця частина вже не відновиться"

Також "Знай.ua" писав, що актори "Перших ластівок" зізналися, як потрапили у серіал: "Спочатку..."