Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото зі своєю мамою Людмилою Іванівною Поривай, якій, до речі, вже 73 роки. Так, найрідніша жінка артистки позувала зі скульптурою Баби Яги на лавочці в Майямі, США.

"#п'ятниця 13 !!! Мама @ludaporyvai з подружкою пліткують!!!🤭🤫😉", - пожартувала Корольова. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Мама зліва?", "Схожі!!!!як дві краплі води!!!", "Яка красуня ваша мама!", "Красива пара .", "люблю вашу маму Люду за позитивне ставлення до життя 💋💋💋", "Ну,як тут без матусі ????😂😂😂", "Мамі нема чим зайнятися", "Любі мами - вони такі шкодливі , а подруга до речі дуже навіть симотна 👍🏻", "Чось, маман стала на Борю Моїсеєва схожа", "Невдале фото((((... навіщо такі виставляти? Що б зібрати більше компліментів(((((🤭".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще