Стало відомо, що серіал "Папік" з великому успіхом пройшов в телевізійному ефірі. Середні показники телеперегляду за комерційною аудиторією 18-54 (міста 50+) склали: 6,5% рейтингу і 22,92% частки. Найвищі показники були у 9 серії (5.12): рейтинг – 7,9%, частка – 26,08%.

Серіал

Також відомо, що даний серіал дивилося 11,4 мільйона глядачів.

Слід зазначити, що лірична комедія була доступна в YouTube на каналі студії "Квартал 95". Всього за 12 днів телесеріал зібрав майже 21 мільйон переглядів. Відео збирають велику кількість позитивних коментарів YouTube, так і в соціальних мережах. Позитивні відгуки складають майже 100%. Невдоволення у глядачів викликав лише невеликий хронометраж серії.

Більшість людей після показу останньої серії не скупилися на емоції у відгуках. Багато відверто зізнавалися, що не змогли стримати сльози і називали "Папік" кращим серіалом року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Єдиний український серіал, за який з'явилася гордість", "Посміялася від душі, від душі наплакалася. Сильний серіал, найкращий, що бачила. З глибоким змістом. З прекрасний акторським складом", "Мене захоплює гордість від того, що українці стали знімати таке якісне кіно! Молодці студія 95 квартал! Не зупиняйтеся!", "Що ж ви за люди такі, режисери??? Скільки ж я проревіла((((( дякую вам за такий серіал!!!! Найкращі просто!!!!!!!!", "Завдяки 95 кварталу ) наші артисти будуть працювати і заробляти в своїй країні !!!!", "Кращий фільм 2019 який вийде в історію українського кіно!!!!!!", "Фінал серіалу - сама видовищна історія. На одному диханні, на одній ноті емоцій ,в очікуванні кінцівки. Видовищний сюжет, оригінальний мотив, я б сказав: - "( Оскар) "...", "Цей серіал змусив здорового, бородатого, двох метрового мужика плакати", "У цього серіалу тільки один мінус: Треба чекати тільки 2 сезон", "Це просто!!! Я ПРОПЛАКАЛА ВСЮ СЕРІЮ ! Реву як дитина! Настільки все реально ,що аж серце скиглити початок", "спасибі вам, Студія Квартал 95! ви як завжди в саме яблучко і до самого серця! Розрив поколінь так легко скоротити, якщо просто спробувати послухати і зрозуміти один одного. А коли ми допомагаємо один одному, ми стаємо непереможні в нашій єдності.", "Найкраще що я дивився у цьому році, один з небагатьох, який змушує зробити паузу, зупинитися і подумати. Відчув емоції всіх персонажів! Дякую за ваші старання)", "Дякую за серіал. Він вчить не тільки сміятися але і любити, цінувати життя і не забувати про те що ти комусь потрібен і тебе потребують!!!!?", "Будь ласка 2 сезон❤️ І комедія і драмма І сльози і посмішка Кожен день чекала і не могла дочекатися", "Яковлєв завжди робить гідно. Не можна так грати людськими почуттями, але це прекрасно. А як музичні доріжки підібрані чудово протягом усього серіалу! А який текст. Мораль, мораль яка!!! То почуття, коли цікаво чим все закінчиться, але не хочеться закінчення історії. Дякуємо за гідний серіал, який буду переглядати зі своїми діточками, коли з'являться.", - коментують користувачі.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментарі

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Нагадаємо, що компанія Warner Brothers повідомила про те, що прем'єра четвертої частини культового фільму "Матриця" запланована на 21 травня 2021 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилися чутки про те, що Анастасія Заворотнюк до кінця життя залишиться паралізованою. Однак родина артистки в черговий раз спростувала чутки про стан зірки серіалу "Моя прекрасна няня".

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський прокоментував скасування показу серіалу студії "Квартал 95" "Слуга народу" в Росії.