Дует Alyosha & Vlad Darwin оприлюднив альбом "Золота середина". Їх пісні завжди відрізняються своєю чуттєвістю і з перших секунд прослуховування викликають широкий спектр емоцій.

Alyosha & Vlad Darwin

Цей альбом наповнений живим звучанням. До запису платівки були залучені музичні продюсери Андрій Тропешко і Олександр Садовець, гітарист Орест Галицький, клавішник Олександр Огнівець, барабанщик Максим Тхорик, бас-гітарист Ігор Одарюк, струнний квартет "Астурія" та інші.

"Золота Середина" — це музична повість про пошук Раю у відносинах між Чоловіком і Жінкою. В самоті ми ніколи не зможемо стати щасливими, адже нове життя народжується тільки в союзі двох. Як побудувати цей союз? Про це наша платівка... Ми вже презентували перший сингл та кліп "Пірнай". А зовсім скоро будемо знімати відео на наступний сингл ... Ми сподіваємося, що слухачам сподобається наша повість", — сказав Vlad Darwin.

Alyosha & Vlad Darwin

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За словами дуету, кожна з цих пісень уособлює певний етап в стосунках пари.

  • "Ненавмисно" — романтичне початок відносин.
  • "Цілуй і вбивай2 про шаленої любові, до смерті.
  • "Пірнай" — про чуттєвому контакті.
  • "Торнадо" — сліпуча пристрасть.
  • "Щастя без провини" — пошук співчуття і розуміння.
  • "Золота середина" — спроба знайти мир в безодні емоцій.
  • "Вирій" — це втеча закоханих на свободу від суспільних стереотипів.

"Перед кожним записом альбому ми спілкувалися, обговорювали творчі питання, професійне життя – були заряджені. Втім, я все одно трохи хвилювалася: а передам своїми емоціями саме той зміст, який у пісні вклав Влад. Коли поважаєш автора, усвідомлюєш легке переживання, як він відреагує. Це звичайна історія. Втім, Влад попросив мене не думати про задум, а наповнити пісні власними емоціями і переживаннями, щоб розкрити, що від слів і музики, відчуваю я. Він знав, що щирість для мене – дуже важливий момент у виконанні. Працювати з Владом суцільне задоволення", – сказала Alyosha.

Нагадаємо, що група "Воровайки", яка співає пісні про хохлів, припинив продаж квитків на свої українські концерти. Учасниці групи натякнули, що в скандальної пісні "Хохли" громадяни України не зрозуміли іронії.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові у вересні виступила група "Бумбокс", яка була вражений атмосферою, що зуміли створити в залі їх харківські фанати. Тепер група повертається для релізу другої частини альбому "Таємний код: Рубікон".

Також портал Знай.ua писав, що після тривалої паузи шоумен JULIK повертається з новим музичним звучанням. Весь час він працював над створенням альбому. Саме трек "Вино" буде одним з перших в ньому.