Популярна українська співачка Тіна Кароль часто радує публіку яскравими фотосесіями у своєму Instagram. Нещодавно зірка записала ще один дует – це саундтрек до українського фільму "Віддана" з солісткою рок-групи The Hardkiss Юлією Саніною. Фрагмент нової відеороботи Кароль опублікувала на своїй сторінці в соцмережі.

Треба сказати, що відео вийшло дуже ніжним і навіть інтимним, артистки зображують любов і смуток одночасно. Також фанати звернули увагу на деяку хімію, яка відбувається між Тіною і Юлією. Привертають погляд і чуттєві образи співачок, і якщо шанувальники знають, якою ніжною може бути Тіна, то для Юлії Саніною такий трепетний образ не притаманний, адже вона рок-зірка. Публікація викликала шквал коментарів від захоплених шанувальників як Тіни Кароль, так і Юлії Саніної.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.