На днях сталося неочікуване, а точніше те, чого фанати легендарної Вєрки Сердючки чекали роками. Відтак, знаменитість повернулася у шоу-бізнес, презентувавши українцям свою нову пісню. Відповідний ролик з'явився на офіційному каналі знаменитості в Youtube.

Відтак, Андрій Данилко, який знову приміряв образ Сердючки, заспівав англійську композицію під назвою Make It Rain Champagne. Зауважимо, що фанати не можуть прийти до тями від радості.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

"Нарешті Сердючка повернулася! Нам не вистачало твоїх хітів!", "Андрій, повертайся до народу, ти ж бачиш вони тебе люблять", "Новий формат для Сердючки! Дуже крута пісня! В машину, на пробіжку, на гулянку саме те! Віра, нам тебе не вистачало, дуже!", "Пісня не зовсім у стилі тієї "старої" Сердючки, а більш сучасні мотиви. Але щось в цьому є, адже час теж не стоїть на місці", "Сподіваюся, що це пісня на Євробачення 2020! Повернення легенди за перемогою", - радісно коментують українців відеоролик.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Клопотенко підхопив флешмоб Каменських і Потапа.

Як повідомляв Знай. ua, Ілона Гвоздьова зізналася, за кого вболіває в суперфіналі "Танців з зірками".

Також Знай. ua писав, що найспокусливіша учасниця "Майстер Шеф" здивувала фото до пластики.