Однією із найрезонансніших новин у світі українського шоу-бізнесу стало розлучення шоумена Володимира Остапчука з Оленою Войченко після 12 років шлюбу. Їхній шлюб довгі роки був взірцевим та щасливим. Остапчуки деякий час не озвучували причини розлучення.

Про те, що пара розлучається, Володимир Остапчук повідомив на одному з ефірів "Танці з зірками". Після цього шоумена звинуватили у романі з Ілоною Гвоздьовою, потім із Ксенією Мішиною, хоча ці чутки так і не отримали реального підтвердження.

Володимир Остапчук, Ivona
Володимир Остапчук, Ivona

Нещодавно Володимир Остапчук поділився з прихильниками своїми інтимними почуттями на сторінці в Instagram, написавши під фото:

"Іноді ти повинен побігти, щоб побачити, хто побіжить за тобою. Іноді ти повинен говорити м'якше, щоб побачити, хто насправді прислухається до тебе. Іноді ти повинен зробити крок назад, щоб побачити, хто ще стоїть на твоєму боці. Іноді ти повинен робити неправильні рішення, щоб подивитися, хто з тобою, коли все руйнується..."

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Остапчук, фото: Instagram
Володимир Остапчук, фото: Instagram

На слова свого колишнього чоловіка відповіла й Оленою Войченко, проте згодом видалили свій коментар: "Іноді ти біжиш за кимось, щоразу як він біжить. Іноді ти прислухаєшся, щоразу коли він мовчить. Іноді ти стоїш на боці зрадника, щоразу як він знову та знову зраджує. Іноді ти пробачаєш неправильні рішення й щоразу відбудовуєш те, що він зруйнував. Іноді ти стоїш на його боці стільки, що стаєш не просто порожнім місцем, а перешкодою… Іноді він нічого не бачить, окрім власного Я".

Володимир Остапчук, скріншот: Instagram
Володимир Остапчук, скріншот: Instagram

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук після розлучення зізнався, що його дратує: "Моє життя - постійна боротьба"

Як повідомляв портал "Знай.ua", фіналіст "Танців з зірками" Остапчук показав, як виглядав до популярності: "Мій перший гонорар"

Також "Знай.ua" писав, що Остапчук після розлучення і "Танці з зірками" не стримався: "Допоможіть!", шоумен приміряв два кардинально різних образи, а фанати не пройшли повз