Солістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Заріцька приголомшила своїх шанувальників гарячим тизером нового кліпу на пісню під назвою "Палала".

Олександра Заріцька

Так, даний відеоролик зняв український режисер Алан Бадоєв. Ролик виконавиця опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Пірнай у глибини себе, стеж за червоною ниткою, чекай новий відеокліп KAZKA, створений Аланом Бадоєвим. Скоро", - підписала публікацію солістка.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також користувачі мережі досить негативно відреагували на вульгарний момент в ролику, а саме на пальці в роті Заріцької. Але були й ті, хто позитивно оцінив цю вульгарність тізера.

"Здається, це буде бомба", "Уявляю, яким кліп буде", "Ой, як гаряче", "Фу, до блювотних позивів", "Пальці в рот, щось огидненько злегка", "Ого! Несподівано, але дуже еротично", "Як на мене, занадто вульгарно", - прокоментували юзери.

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Нагадаємо, що мегапопулярний український поп-фолк-гурт KAZKA, слава якого вже вийшла за межі батьківщини, представив новий трек "ПАЛАЛА" на YouTube.

Як повідомляв портал Знай.ua, восени гурт Kazka порадув своїх прихильників новиною про те, що хлопці закінчили запис довгоочікуваного другого альбому під назвою Nirvana.

Також портал Знай.ua писав, що популярна співачка Крістіна Соловій представила живу версію платівки "Любий друг".