Знаменита українська співачка Руслана Лижичко виступила на гала-шоу всіх зірок пісенного конкурсу Євробачення Het Grote Songfestivalfeest, що відбувся в Амстердамі. Окрім цього, іноземну країну підкорювала й відома Вєрка Сердючка. Відповідну інформацію артистка повідомила у власному Instagram.

"Я на сцені і я співаю. Щойно в Амстердамі ми з балетом "Життя" відкрили гала-шоу всіх зірок Євробачення. Нас буквально знесло хвилею оплесків із залу! Публіка співала кожне слово Wild Dances, з якими ми перемогли у 2004 році у Стамбулі! Другий куплет я традиційно заспівала українською! А почала виступ словами - I am Ruslana, and We are from Ukraine!", - написала із захопленням Руслана та опублікувала відеоролик.

Зауважимо, що компанію знаменитості склав Андрій Данилко в ролі Вєрки Сердючки.

Сердючка, фото з вільних джерел
Сердючка, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Клопотенко підхопив флешмоб Каменських і Потапа.

Як повідомляв Знай. ua, Ілона Гвоздьова зізналася, за кого вболіває в суперфіналі "Танців з зірками".

Також Знай. ua писав, що найспокусливіша учасниця "Майстер Шеф" здивувала фото до пластики.