Відома українська артистка Руслана Писанка напередодні свят вирішила розповісти про свої сімейні новорічні традиції. Вона поділилася в інтерв'ю для Сьогодні.Lifestyle.

Актриса розповіла, що рідко отримувала подарунки, які дійсно радували її. Проте здивувати її вдалося друзям, які організували раптове подорож.

"На жаль, мені ніколи не дарували те, що я хотіла. Але я пам'ятаю, що чотири роки тому наші з Ігорем друзі запросили нас зустріти Новий рік в Америці. І це для мене був найкращий подарунок. Може, він і не такий дорогий, але я відчула, що означає – Америка радіє Нового року і Різдва", – згадує зірка.

Руслана Писанка, фото Google
Руслана Писанка, фото Google

При цьому Новий 2020 рік Писанка буде зустрічати з коханим чоловіком Ігорем Ісаковим і котами у себе в будинку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"На Новий рік буду відпочивати. Поставимо будинку ялинку, приготуємо барбекю і ляжемо рано спати (сміється). Особливо ніяких традицій я не дотримуюся – спалювати бажання в келиху шампанського не збираюся. Я дотримуюся традиції готувати холодець з півня і салат "Олів'є". Я готую один раз в рік, але класний. Коли я вдома на Новий рік, процес приготування – найкраща традиція. Чоловік завжди чекає цей момент", - розповідає вона.

Вона зізналася, що не будувала особливих планів на 2019 рік, навіть відпустку довелося перенести на 2020 рік.

"Було дуже багато планів, пов'язаних з театром. Я нічого не планувала, тільки гастролі і творчий відпустку, який доведеться перенести в 2020 рік. Життя саме дає вектори, за якими я орієнтуюся. Я сама вже не знаю, про що мрію. Напевно, тільки про відпочинок", – поділилася артистка.

Нагадаємо, як виглядали учасники проекту до і після схуднення.

Як повідомляв Знай. ua, "Зважені та Щасливі" розповіли про прогрес шоу за 8 років.

Також Знай. ua писав, що банда циган напала на Руслану Писанку в Києві.