Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже важливий пост про харчування, адже їжа допомагає досягнути бажаного результату разом із заняттями спортом. Так, артистка написала найвідоміші помилки, які можуть ввести нас в оману.

"Буває таке, що деякі продукти наділяють магічними властивостями: від цього краще худнеш, цей взагалі розщеплює жир )), це корисніше, ніж всі інші, але це не зовсім правда)
Тільки різноманітна їжа може дати красу і здоров'я!
І ще одне! Все дрібниці типу: пити воду з газом, чи без, їсти увечері або не їсти, молочка, дієта по крові, найкращий час для тренування, спец програми і навороти, зростаючий і ні Місяця, детальний підрахунок ккал ( від якого швидше невроз заробите) - все це такі дрібниці, які не дадуть особливого результату , якщо ви не виправите ГЛОБАЛЬНІ І ДУЖЕ ПРОСТІ ПОМИЛКИ В ХАРЧУВАННІ:
1. Занадто багато їжі (будь-якої)
2. Гіподинамія ( відсутність руху і не на тренуванні, а взагалі протягом дня)
3. Занадто багато солодощів і жирностей
4. Занадто пізня їжа
5. Занадто багато солодких напоїв.
Тоє виправте і живіть красиво не думаючи про дрібниці, коли не виправлено велике💋", - поділилася знаннями Луценко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчиться новим, але і навчити своїх фоловерів.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.