Наближається фінал популярного українського вагомого проєкту "Зважені та щасливі". Цей сезон був дуже гарячим, бо новим тренером був Іраклі Макацарія. Також ходили чутки про його роман з колегою Мариною Боржемською.

Марина Божемська і Іраклі Макацарія

Так, самі ж тренери стверджували, що у них лише дружні стосунки, проте співробітники ЗМІ і глядачі не вірили, так як їх часто бачили разом на різних заходах. Нещодавно Боржемська дала інтерв'ю, в якому розповіла про стосунки з чоловіками, в тому числі і з Іраклі.

"Я вдячна Славі (Узєлкову - ред.). Якщо б не він, не було б мене зараз такої. Якби не наша ситуація з розлученням, не було б мене такої сильної", - подякувала Марина.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Марина Божемська

До того ж, Боржемська додала, що відчуває себе 17-річною дівчинкою, яка тоді познайомилася зі Славою.

"Він дуже мені подобається. Як людина. Він привабливий, інтелігентний, вихований. Це завжди підкуповує. Буває він так подивиться…, і ти бачиш блиск в його очах. Іноді я ловила такі погляди. Погодься, ми з ним виглядаємо ефектно. Хто б що не говорив", - розповіла вона про Іраклі.

Марина Божемська і Іраклі Макацарія

Нагадаємо, що відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко виставила несподіване селфі зі спортзалу, кардинально змінивши стиль.

Як повідомляв портал Знай.ua, відбувся шістнадцятий випуск самого вагомого і чарівного проекту країни "Зважені та щасливі".

Також портал Знай.ua писав, що курорт для учасників "Зважені та щасливі" виявився з родзинкою. Оскільки учасники занадто розслабилися, досвідчена ведуча Аніта миттю розкусила перші ознаки самозакоханості.