Відомий український співак, зять Ніни Матвієнко, Арсен Мірзоян обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалився спільним кадром з Олександром Положинським, солістом групи "Тартак", позуючи в барі. Так, за артистами "сховалися" також артист "Квартал 95" Степан Казанін і "Юзик", Юрій Корявченков, часто обговорюваний депутат "Слуги народу". Так, артисти, швидше за все, проводили час разом, відпочиваючи в колі друзів.

"Юзік в кадрі не зайвій .)", - забавно підписав Мірзоян. Фолловери не пройшли повз, проте зазначили, що діяльністю Корявченкова не задоволені:"Після блокування проїзду для машини пожежної безпеки в Одесі, продажу квитків у верховній раді, - це дно, коли був в кварталі, була краща думка...", "Хлопці на передньому фоні дуже гарні, обоє... Люблю вас дуже! І пісні ваші в плеері у мене постійно живуть , і на концерти ходжу як трапляється нагода... А от те, що на фоні... Я промовчу, культурних слів не маю .", "Ну блііін🤦він реально зайвий..зіпсував всю фотку класнючу..", "Кварталівці з недавніх пір кругом не зайві, навіть в РНБО🙃".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.