На початку грудня поширилася інформація, що відомий гуморист Євген Петросян одружився зі своєю молодою помічницею. Проте, подробиці урочистості спливають лише зараз. Стало відомо, що Тетяна Брухунова відмовилася взяти знамените прізвище артиста.

Новоспечена дружина не захотіла стати Тетяною Петросян і залишила своє дівоче прізвище. Крім того, у пресі з'явилися чутки про вагітність Брухунової. В оточені пари заговорили про народження спадкоємця Євгена Петросяна. Підозри також викликала зацікавленість молодої дружини групами у соціальних мережах, де обговорюють виховання дітей.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: twitter.com / Prt Scr
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: twitter.com / Prt Scr

Про можливу вагітність 30-річної Тетяни Брухунової у пресі заговорили після таємного весілля пари. Пізніше з'ясувалося, що замість пишного бенкету Петросян і Брухунова відбули лише скромну церемонію у РАГСі.

"Вони одружилися на початку грудня… Просто розписалися у рагсі Кутузовському, і все.... І Тетяна залишилася Брухуновою", - повідомило джерело.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: delfi.lt
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: delfi.lt

Місцева преса також повідомляє, що молода дружина все-таки не відмовилася від дорогої прикраси, яку Петросян подарував їй на честь одруження. Ювелір оцінив обручку з білого золота з діамантом 1 карат у 250 тисяч рублів.

Нагадаємо, раніше Петросяна зачепили за живе, згадавши про весілля з коханкою: за Степаненко "помстилися" журналісти

Як повідомляв портал "Знай.ua", Степаненко голосно висловилася про весілля Петросяна з молодою коханкою: "Якщо це правда..."

Також "Знай.ua" писав, що Степаненко точно у минулому: Петросян одружився з молодою коханкою