Міккі Рурк – відомий американський актор і сценарист, який захоплюється пластичними операціями. 67-річного актора вже давненько не бачили на публіці, а ось нещодавно папараці злили в мережу його свіжі фото. До речі, Міккі великий любитель собак, їх кількість в його володінні не злічити, деякі з псин навіть мають свої акаунти в Instagram.

Міккі Рурк, View Sofia
Міккі Рурк, View Sofia

Власне, з його собакою і "зловили" на камеру – Рурк обідав в одній з піцерій у Беверлі-Хіллз з собачкою на колінах. З'ясувалося, що песика звати Банні, але його власник не Міккі, а вокаліст Limp Bizkit Фред Дерст. Але Банні від Міккі без розуму, тому його власник легко довіряє свого улюбленця Рурку. Треба сказати, що фанати актора звернули увагу не тільки на песика, але і на його обличчя, які помітно "попливло" після купи пластичних операцій і косметичних процедур. Одним словом, виглядає Рурк на свіжих фото зовсім не свіжо.

Міккі Рурк, View Sofia
Міккі Рурк, View Sofia

Міккі Рурк, View Sofia
Міккі Рурк, View Sofia

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Міккі Рурк бажає починути на українській землі біля чужого дідуся.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Голлівуду Міккі Рурк понівечив обличчя до невпізнання.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ломаченко зустрівся з Міккі Рурком.