Гуморист Степан Казанін 19 грудня святкує ювілей - 45-річчя. З цієї нагоди зірка студії "Квартал 95" зважився на відверті зізнання про своє життя. Актор поділився спогадами, як щось сталося з ним вперше.

Нове ім'я

Як відомо, справжнє ім'я Казаніна - Сергій, а Степаном він назвав себе сам ще на першому курсі інституту. А все тому, що ніхто чомусь не запам'ятовував його Сергієм.

"Одного разу я вирішив прикольнутися і представився жартома Степаном. І так за мною це ім'я і закріпилося. Спочатку в інституті, потім в КВК, а в підсумку і всі навколо мене почали кликати Степаном", - зізнався гуморист.

Молодий Степан Казанін
Молодий Степан Казанін

Перший автограф

Степан розповів, як сам взяв автограф у знаменитості. Ним виявився легендарний радянський артист Олександр Абдулов. За словами Степана, це був перший і останній раз, коли він брав у когось автограф.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Він (Абдулов - ред.) приїхав до нас в Надим з творчим вечором, - поділився гуморист. - Після концерту я зайшов до нього в гримерку і попросив автограф. Але у мене нічого з собою не було, крім фотографії однокласниці. На ній Олександр Гаврилович і розписався. Я потім ще довго зберігав цю фотку у відео-касеті з фільмом "Геній", де він, власне, зіграв".

Степан Казанін у дитинстві
Степан Казанін у дитинстві

Своя квартира

Степан Казанін зізнався, що 10 років тому переїхав у власне житло - двокімнатну квартиру в Києві.

"На Русанівці, 42 квадратних метра. Щоб її купити, довелося брати кредит, але зате це була перша своя квартира", - сказав актор.

Перша поїздка закордон

Казанін зізнався, що вже у складі "Кварталу" вперше потрапив до Болгарії. Це і була його перша закордонна поїздка.

"У радянські часи я теж бував у різних країнах, але це не вважалося тоді закордоном", - додав він.

Степан Казанін в юності
Степан Казанін в юності

Перший поцілунок

Вперше Казанін поцілувався в 9 років - з однокласницею на ім'я Оксана. За його словами, між ними спалахнула іскра ще в першому класі.

"Тільки у третьому (класу - ред.) я зважився на такий серйозний крок. Був морозний зимовий вечір, і ми зайшли в під'їзд, щоб зігрітися… Це був хоч і дитячий коротенький поцілунок, але я його запам'ятав на все життя", - зізнався актор.

Перша жіноча роль

Степан - один з тих артистів, кому постійно випадає грати жіночі ролі. У нього ідеальний типаж для цього. У "Кварталі" він весь час грає то коханок, то тещу, то вчительку...

Виявляється, ще в шкільному КВК Казанін переодягався у дівчат.

"Це було в класі шостому-сьомому. Такі переодягання завжди веселять людей, і я відразу це зрозумів. І, до речі, мені самому було досить весело виходити на сцену в колготках, спідниці і ще з бантиком на голові", - сказав він.

Степан Казанін з родиною
Степан Казанін з родиною

Перший казус на сцені

Як розповів артист, ще в 10 класі він потрапив в незручну ситуацію через те, що забув слова на сцені. Це сталося під час шкільного виступу.

"У той момент від переживань я хотів провалитися крізь землю… Це сьогодні я не боюся вже імпровізації і експромту, а тоді це були якісь моторошні відчуття всередині", - поділився Казанін.

Нагадаємо, раніше Знай.uа побував на концерті-запису Новорічного “Вечірнього Кварталу” у Палаці “Україна”, який відбувся 15 грудня, і написав, про що ж будуть жартувати гумористи в цей раз. А приводів для жартів дуже багато! На сцені були пародії на Володимира Зеленського, Віталія Кличка, Богдана Яременка та багатьох інших українських політиків.

Також раніше нова зірка “Кварталу 95” Юрій Ткач поділився цікавою розповіддю, як святкує Новий рік. Звичайно ж, всі його радощі пов'язані із смачною їжею.

Крім цього, Знай.uа публікував велике інтерв'ю зі Степаном Казаніним про його роботу і життя поза сценою. Який він насправді, у чому секрет його міцних сімейних відносин і як відреагував на перехід Володимира Зеленського з гумору у велику політику?