Сімнадцята тиждень самого вагомого проекту країни "Зважені та щасливі" вийде в ефір о 19:00 на СТБ. На цьому тижні учасників чекає останнє випробування сезону – найскладніше за дев'ять років проекту.

На конкурсі пари будуть нести не тільки власний втрачену вагу, однак і вага всіх учасників, які вибули. Крім того, їм потрібно буде подолати страх висоти стрибком з парашута, а також тягнути цілий літак без допомоги.

"В це випробування увійшло все найскладніше, що учасники-фіналісти робили за 9 років проекту: і бігли зі своїм скинутим вагою, і тягнули літаки, і стрибали з парашутом. Але крім того, під час конкурсу почався страшний ураган, із-за чого знесло літаки, знімальну техніку, і ми думали, що випробування не відбудеться. Нам кілька годин довелося перечікувати, поки погода налагодиться. Чи не налагодиться... Ми почали в 2 ночі, розворот зайняв 12 годин, а закінчилася зйомка через 28 годин. Конкурс тестували все, включаючи дівчаток. Наш продюсер, я і головний режисер. Три дівчинки тягнули величезний літак", - згадує останній конкурсний тиждень керівник проекту Аліна Павликова.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Випробування зможуть перевірити учасників на міцність і нарешті стане відомо, хто дійде до фіналу конкурсу.

Нагадаємо, учасники "Зважені та щасливі" отримають "чарівний пендель" від суддів.

Як повідомляв Знай. ua, жінка схудла на 100 кілограм і видала секрет стрункості.

Також Знай. ua писав, що закохана Боржемская зізналася у своїх почуттях до Макацарія.