Відомий російський комік Євген Петросян нещодавно розійшовся з дружною Оленою Степаненко. Натомість, він узаконив стосунки із власною 30-річною коханкою Тетяною Брухуновою.

Друг коміка розповів деталі їхнього одруження, передають російські ЗМІ.

Стало відомо, що Петросян та Брухунова одружилися на початку грудня. Весілля не було, пара лишень розписалася. Сама ж Брухунова вирішила не брати прізвище чоловіка, так само як і Олена Степаненко у свій час.

Євген Петросян з коханкою
Євген Петросян з коханкою

Незадовго до весілля Тетяна Брухунова розмістила в соцмережах фото, де можна розгледіти на її безіменному пальчику обручку. Прикраса за мірками Брухуновой, яку Євген Ваганович балує брендовими сумочками за 300 тисяч рублів, недорога і коштує близько 250 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначимо, що у мережі з'явилися чутки про те, що нова пасія коміка готується народити йому дитину. Причиною таких підозр стало те, що Тетяна Брухунова підписалася на групи у соціальних мережах, тематика яких — материнство, догляд за дитиною. Окрім того, у підписках коханки Петросяна виявили сторінку клініки, де народжували багато російських зірок.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: politeka
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: politeka

Ні 74-річний комік, ні 30-річна Брухунова офіційно не підтвердили цієї інформації. Вони також не коментували інформацію про власне одруження.

Нагадуємо, що нещодавно Петросян засвітився зі своєю молодою коханкою на фестивалі "Нова хвиля". Пара активно щось обговорювала та не приховувала почуттів.

Як писав Знай.ua, у Петросяна трапилися перші неприємності через молоду коханку, такого зі Степаненко не було.

Також Знай.ua писав про те, що Петросян розлучився зі Степаненко і вже пошкодував: молода дружина влаштувала йому "веселе" життя.