Популярний гурт Imagine Dragons вирішила припинити свою концертну діяльність. Про це заявив лідер колективу Ден Рейнольдс, який нещодавно став батьком четвертий раз.

Зі слів лідера групи Imagine Dragons, у нього нещодавно народилася четверта дитина і зараз його сім'я насолоджується відпочинком в Лас-Вегасі. Ден Рейнольдс пояснив, що учасники гурту вирішили взяти на деякий час тайм-аут, щоб побути просто батьками та відпочити від гастролей. Лідер Imagine Dragons повідомив, що у сім'ї гітариста гурту також поповнення.

Imagine Dragons
Imagine Dragons

"Ми просто хочемо взяти перерву і побути з рідними. Нам потрібно заново дізнатися, що означає бути батьком чи сином. Ми намагаємося зараз трохи відпочити, щоб знову возз'єднатися зі своїми родинами та друзями. Тим більше, що у мене народився син і наш гітарист також нещодавно став батьком. Ми намагаємося бути просто батьками. Втім, якщо стане складно, ми знову повернемося до виступів", - пояснив лідер Imagine Dragons. Ден Рейнольдс

Ден Рейнольдс поділився, що продовжує писати пісні для колективу. Крім того, він назвав ще одну причина для творчої паузи – у Рейнольдса серйозні проблеми зі здоров'ям, йому поставили діагноз хвороба Бехтерева. Хвороба являє собою хронічні болі в хребті, суглобах і зв'язках. Тому музикант цей період присвятить і своєму здоров'ю за допомогою спеціальної дієти, фізичних вправ та йоги.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Imagine Dragons, фото: facebook.com/ImagineDragons
Imagine Dragons, фото: facebook.com/ImagineDragons

Нагадаємо, фронтмен легендарного гурту стане батьком вчетверте

Як повідомляв портал "Знай.ua", Imagine Dragons захопили кліпом до пісні "Bad Liar": фани божеволіють

Також "Знай.ua" писав, що відому акторку Людмилу Максакову госпіталізували в Москві