Американська актриса Емма Робертс била свого колишнього нареченого, актора Евана Пітерса в недалекому 2013 році.

Тоді сусіди Емми викликали поліцію через страшні звуки з дому зірок "Американської історії жахів". На місці правоохоронці знайшли Евана з розбитим носом і укусами по всьому тілу і перелякану Емму, яка, як виявилося пізніше, скалічила коханого.

Робертс висунули звинувачення в домашньому насильстві і забрали до відділку. До речі, Пітерс мало того, що відмовився від звинувачень і забрав благовірну з ділянки, так ще і прожив з нею наступні 6 років. У квітні 2019 року пара остаточно розбіглася.

Емма Робертс і Еван Пітерс
Емма Робертс і Еван Пітерс

"Я думаю, незалежно від того, хто ви, що робите і де перебуваєте, закінчення чого-небудь дається насилу. Втратити когось — це важко. Що я можу сказати? Я розумію, що життя складається зі злетів і падінь. Коли ви на дні, вам здається, що це ніколи не закінчиться, коли ви на вершині – страшно, що це закінчиться дуже швидко. Я просто намагаюся жити десь посередині", - зазначила актриса в одному з інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Шарліз Терон розповіла про найдовшу ніч у своєму житті: "Мати застрелила батька, і мені не соромно".

Як повідомляв портал Знай.uа, екснаречена Кличка повернулася до бойфренда-тирана, щаслива Панеттьєрі змусила фанів дивуватися.

Також портал Знай.uа писав, що батько актриси і зірки "Аквамена" Ембер Хьорд збирався застрелити колишнього зятя Джоні Деппа.