В одному з телеграм-каналів з'явилися кілька кадрів з голлівудським актором Леонардо Ді Капріо, на яких він позує в дуже непривабливому образі. Схоже, актора зловили і сфотографували папараці за обідом, і начебто нічого не звичайного, тільки він виглядає як бомж. Також на знімках можна помітити, що трапезує він не один, а в компанії чоловіка, тільки його обличчя на цих кадрах не розглянути.

Леонардо Ді Капріо вийшов перекусити в чорній куртці, на голові чорна кепка на якій він затягнув ще й капюшон куртки. Видно, що актор насолоджується обідом і смачно облизує губи. На першому кадрі він тикає пальцем у щось на столі, а на другому з апетитом кусає, напевно, бургер. "А тепер настрій на ранок суботи – Леонардо Ді Капріо", - жартують у підписі до фото в телеграм-каналі.

Леонардо Ді Капріо
Леонардо Ді Капріо

Нагадаємо, президент звинуватив красеня Леонардо Ді Капріо в посяганні на "легені планети".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що голлівудський актор Ді Капріо "злигався" з екоактивісткою Гретою Тунберг.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що легенда кіно Ді Капріо виявився затятим фанатом незвичайних домашніх улюбленців.