Вже як три тижні в Туреччині триває зйомка популярного реаліті-шоу "Топ-моделі по-українськи". Три півфіналістки в очікуванні вердикту експертів, а саме Наташа Масловська, Мальвіна Чукля і Катя Куліченко (Тьотя Мотя).

"Цей відбір був для нас з експертами дуже особливим і хвилюючим. Ми з експертами повинні були визначитися з двійкою фіналістів. Прощатися з будь-якою з них було дуже важко. Особливо враховуючи, що цей тиждень вони прийшли приблизно на одному рівні. Мальвіна весь час нас дивує, і я не хочу, щоб вона зупинялася. Катя – приклад неймовірного бажання, пристрасті і величезною боротьби з собою. Так вийшло, що Туреччина – не країна Наташі. Вона її не надихнула, але, можливо, Київ допоможе їй увійти в колію. Загалом, після довгих суперечок ми вирішили, що всі три дівчата продовжать шлях на проєкті", - розповіла ведуча Алла Костромічева.

Також півфіналістка проєкту Куліченко дуже рада залишитися в шоу і поборотися за перше місце і вирвати перемогу. Вона яскраво висловила свій бойовий настрій.

"Я щаслива, що проходжу далі. Я пройшла величезний шлях, проробила велику роботу над собою. І дуже рада, що експерти це помітили і оцінили. До перемоги залишився один маленький крок. І я це зроблю", - впевнено сказала Катя.

Катя Куліченко

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Масловська теж не відстає і сподівається у свою перемогу.

"Якщо мене залишили, значить, експерти бачать у мені щось особливе, вірно? Я можу і хочу, щоб стати переможницею проекту!", - сказала Наташа.

Наташа Масловська

Ще одна півфіналістка, Чукля, заявила, що Туреччина – це її країна, де вона повністю розкрила свій потенціал.

"Туреччина стала для мене чарівною країною. Я часто показувала себе тут кращою на випробуваннях. Поставила для себе високу планку і витримала її. Думаю, що після такої роботи сміливо можу називати себе претенденткою на перемогу в "Топ-моделі по - українськи"", - заявила Мальвіна.

Мальвіна Чукля

Нагадаємо, що Катя Куліченко на прізвисько Тьотя Мотя побачила автомат для передбачень: скляний куб з зображенням ворожки, який за відбитком долоні видає на листочках розписане майбутнє.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярна українська співачка і суддя шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромичова показала кадр з незвичайною і навіть екстремальній фотосесії в Туреччині.

Також портал Знай.ua писав, що відома українська співачка Алла Костромичова порадувала шанувальників незвичайною світанковій фотосесією, на яку прийшла в незвичайному вбранні.