У 2019 році на екрани вийшов фільм "Текст", де Христина Асмус виконала одну з головних ролей. У картині акторка зіграла у дуже відвертій сцені. Режисер фільму Клим Шиптенко розповів, як вмовив Асмус на зйомки.

Про це режисер сказав в інтерв'ю на YouTube-каналі "Морозова ХЗ шоу".

Шиптенко заявив, що не розглядав на цю роль Христину Асмус, адже вона грала у театрі, а у нього було інше бачення виконання ролі. Однак акторка прийшла на відбір та показала, що підходить на роль більше за інших.

Христина Асмус, Instagram
Христина Асмус, Instagram

Режисер одразу попередив дружину Гаріка Харламова, що відверта постільна сцена обов'язково повинна бути у фільмі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Коли вона прийшла, я їй сказав: слухай, це умова проекту – мені потрібна ця сцена. Вона там буде, і вона буде з такої-то ступенем відвертості. І Христина сказала "окей", – пояснив режисер.

Він уточнив, що на той момент не був знайомий з Харламовим і, природно, дозволу у нього на еротичні зйомки з його дружиною не питав.

Христина Асмус, Politeka
Христина Асмус, Politeka

"Як вони обговорювали це, або не обговорювали – це їх особиста справа", – констатував Шипенко.

Зазначимо, що відео з постільною сценою з фільму одразу стало широко поширюватися мережею. Після цього актрису почали і її чоловіка Гаріка Харламова почали цькувати, говорили про те, що пара розлучилася і подала на розлучення. Користувачі почали масово труїти Асмус і Харламова за те, що заміжня жінка дозволила собі участь в таких зйомках.

Нагадаємо, у Харламова після інтимних сцен з Асмус розв'язався язик: "Психлікарня і поминки".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що російська актриса Христина Асмус після нещодавніх зйомках у секс-сцені У фільмі "Текст" звернулася до журналістів і шанувальників.