Відома російська актриса Христина Асмус, яка полюбилася публіці роллю Варі у серіалі "Інтерни", часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно дружина російського коміка Гаріка Харламова вляпалася в секс-скандал, сталося це після того, як в прокат вийшов фільм "Текст" з постільною сценою за участю Крістіни. Але здається, пристрасті вщухли, і актриса продовжує тішити фанатів новинами зі свого життя.

Христина Асмус

Так, на цей раз співачка порадувала своїх шанувальників і хейтерів виходом режисерської версії скандального фільму "Текст" на відеосервісі START. Також дівчина розщедрилася на подарунки для користувачів, а саме промокод ASMUS, який надає безкоштовний доступ на відеосервісі протягом двох тижнів. Більш того, вона докладно пояснила кому і як можна його використати.

"Те, чого ви так довго чекали!!)))) Режисерська версія фільму "Текст" вже доступна на відеосервісі START!! 🔥 А для всіх моїх підписчиків (особливо для улюблених хейтерів, тролів і гоблінів 🤪) у мене є подарунок - промокод ASMUS, який дає користувачеві безкоштовний доступ (!) протягом двох тижнів до всіх фільмів і серіалів відеосервісу, в тому числі і до головного екслюзиву - найгучнішій російському фільму року "Текст"!! 😳💣 Активувати промокод можна зайшовши на сайт start.ru (або через Instagram @start.ru в шапці профілю є посилання). Промокод доступний для нових передплатників відеосервісу ☝", "Анорексія десь поруч", - написала актриса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Наголошується, що Христина залишила відкритими коментарі і користувачі, не стримуючи себе, ділилися своїми враженнями.

"Ніфіга не режисерська версія Кріс.. має бути 4 години ніби як обещанно, а тут звичайні 2:11", "Не знаю реально, у кого що болить...але фільм важкий.Дивилися перед сном з чоловіком.Погано спала потім...і всі думки про фільм.Мені шкода тих, хто тільки секс і побачив.Узкомыслящие....", "Ти супер! Молодець! Гарік-розумниця! Текст - хороший фільм. Я дивилася і тільки насолоджувалася!", "Вчора подивилася фільм, це краще, що я бачила за останній час,дуже сильний і глибокий фільм!!!Христина не звертайте уваги на людей які пишуть гидоти,ви прекрасна жінка і сім'я у вас!!!Тепер чекаємо 30 грудня і "Едуарда Суворого"😊😊😊", - прокоментували юзери.

Нагадаємо, що Христина Асмус показала кадри з прем'єри шоу, в якому вона брала участь.

Як повідомляв портал Знай.ua, російська актриса Христина Асмус після недавніх зйомок у секс-сцені у фільмі "Текст" поділилася неоднозначною фотографією.

Також портал Знай.ua писав, що скандальна Христина Асмус перед святами перетворилася в зефирку.