Відомий український гурт KAZKA виспустив нову пісню з альбому “Nirvana”, який готується до виходу.

За словами музикантів KAZKA, у новій пісні “Грай” йдеться про те, що в сучасному світі, де всі женуться за лайками, важко зосередитись на тому, щоб знайти найкращу людину. Хоча насправді це усе, що потрібно: “Обирай, з ким тобі рай та разом з ним грай, все життя грай”.

Прихильники гурту в мережі вже назвали нову пісню “дуже крутою та епічною” і навіть порадили KAZKA поїхати представляти Україну на Євробаченні.

Останнім на сьогодні представником України на Євробаченні був співак MELOVIN, який виступав на конкурсі у 2018 році та посів 17 місце (26-те місце за версією жюрі та 7-ме за версією глядачів).

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що альбом “Nirvana”, до якого увійде пісня “Грай”, вийде в кінці грудня нинішнього року.

Нагадуємо, що KAZKA потрапили до переліку номінантів на національну музичну премію YUNA 2020 в категорії “Найкращий поп-гурт”.

Також портал Знай.ua повідомляв, що Сергій Міхалок та "Ляпис-98" неймовірно запалили у Києві.

Крім цього, Знай.ua писав, що музичний колектив Сергія Міхалка Brutto презентував документальний фільм про себе.