Популярна українська виконавиця Ірина Федишин, яка нещодавно разом зі своїм чоловіком Віталієм потрапила у серйозну ДТП, розповіла журналістам програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" подробиці цього страшного інциденту.

Ірина Федишин

Так, аварія сталася вночі біля міста Рівне, коли Федишин з чоловіком поверталися з концерту.

"Я в цей момент як раз нахилилася застібати взуття, тому що ми готувалися заїжджати на заправку. І в цей момент відчула сильний удар", – згадує знаменитість.

Потім з'ясувалося, що в їх машину з великою швидкістю влетів пасажирський автобус. Ірину з чоловіком Віталієм відвезли на кареті швидкої допомоги, і всю ніч вони провели в лікарні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"На щастя, переломів немає, ми робили обстеження. Все обійшлося, але це дуже страшно", - вважає співачка.

Ірина Федишин

Нагадаємо, що відома українська співачка Ірина Федишин похвалилася фотографіями, де працює на городі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві відбулася зустріч із представниками оргкомітету Національної музичної премії YUNA, на якій були оголошені номінанти наступного року.

Також портал Знай.ua писав, що українська співачка Ірина Федишин потрапила в лікарню з чоловіком після страшного ДТП. Інцидент стався, коли команда артистки їхала з концерту в Шепетівці у Львів.