Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним кадром зі своєю хатньою робітницею Лолочкою, яка проживає в її особняку разом з чоловіком Рустамом більш 4 років. Так, артистка зізналася, що жінка навіть робить їй укладку, позуючи в яскраво-синьому брючному костюмі.

"Сьогодні перед зйомкою укладку мені зробила наша домохозяюшка Лолочка @hilola0491 😊 Вона на всі руки майстер! І в минулому перукар. Ми разом вже 4 роки. Лола та її чоловік Рустам допомагають у всьому 👍 В нашому будинку у них народилися вже дві доньки.😊 Ми дуже душевно з Лолою близькі. Чудова вона людина. 🌺", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери ж підняли Анастасію на сміх: "Якщо я встану на милиці , то все одно мої ноги не будуть виглядати так )))", "Було б що укладати", "Лолу на стілець треба було поставити", "Лолочці теж би стиліст не завадив🤦‍♂️", "Зачіска-то де?".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще