Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила свіжий кадр, позуючи в жіночному ніжному образі. Так, артистка приміряла довгу облягаючу вечірню сукню білого кольору, а також змінила зачіску, зробивши чубок.

"З добрим серцем, з любов'ю готуємося зустріти Новий рік. Як настрій?", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Жахливий чубчик. Ви не бачите?", "Яка гарна! А фігура, слів немає👏🔥", "Клеопатра!!!!!!!!!!!!!!!", "Шось змінилося в зовнішності", "Половина наполовину від Ані лорак", "З чубчиком на Ольгу Сумську схожа стала..або це через ін'єкції...", "Кароліна ти гарна дівчинка але не потворь себе більше. Тобі не до лиця .Через пару пластик перетворишся на жабу.", "Чому всі наші зірки стають за обличчям однакові? ! Як під копірку! Де ваша індивідуальність? Розчарована", "Чому ви, артисти, як мавпи з одного острова. Як ніби вам дана команда: Стрижемо чубчика» і ви всі по цій команді почали його стригти. Бабкіна, Лобода, Волочкова.... тепер Ви 🙈🙈🙈".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.