Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетною серією кадрів з прем'єри власного зимового шоу "Різдвяна історія", позуючи на сцені в різних вбраннях. Так, артистка виступила в компанії зіркових друзів, таких як "Время и Стекло", KAZKA, Michelle Andrade та інших, а на виступі з DZIDZIO і зовсім приміряла костюм імбирного пряничка. Також участь взяли актриси гумористичного шоу "Жіночий квартал", показавши, як ворожать на Дана Балана.

Фолловери залишилися в захваті від побаченого фотозвіту, засипавши Кароль компліментами: "Вчора було так класно і атмосферно❤️", "так чо там ворожити, і так все ясно))", "Я б тебе з'їла 😂😂", "Таня - 34 рочки) чому так мииило!!!))) Можна такий пряник мені додому?) 😊😀😁😂❤️😍🔥👍👏", "Умиляюся з кожної фотки,такі ПРЯНИКИ😻🌌😹", "печивко улюблене❤️", "👏весело, Тіні личить)".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.