Наталія Фріске, сестра покійної співачки Жанни поділилася з шанувальниками страшною знахідкою. Вона побачила в підмосковному кафе скульптуру, яка була схожа на ту, яка стоїть в якості пам'ятника на кладовищі.

"Заходиш в ресторан, а тут стоїть пам'ятник Жанни з кладовища. Чудово. От як ви вважаєте, це нормально? Там сидять люди, їдять. Кажуть: "Нам подарували". Просто охренел, в край знахабніли", – не стримала емоцій приголомшена Наталія Фріске.

Наталка сама вирішила сама подивитися і переконалася в неймовірному схожості. Вона поговорила з керівництвом ресторану і виявилося, що скульптуру зробив скульптор, який помер навесні.

"І ця скульптура якийсь там дівчата... Від неї відмовилися, типу вона не схожа. Але ті, хто був на кладовищі у Жанни, ви всі бачите схожість? Прям один в один, навіть зростання однаковий. От і що мені з ними робити?" – запитала вона.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Через кілька годин дівчина розповіла фанатам, що на її прохання скульптуру прибрали.

"Це та компанія, яка відливала нам пам'ятник, і від якого ми відмовилися, віддала їм... Але сам факт того, що вони віддали їм, сам факт того, що вони вдягають, прикрашають його і роблять з них незрозумілий клоунський обряд, це правда ні в які ворота не лізе", – поскаржилася Наталія.

Нагадаємо, Фріске з'явилася перед весіллям Шепелєва з іншого.

Як повідомляв Знай. ua, самозванка не соромлячись "видає себе за Жанну Фріске прямо біля її могили.

Також Знай. ua писав, що батько Жанни Фріске втягнув у конфлікт покійного Кобзона.