Фільм "Скажене Весілля" у 2018 році наробив багато галасу - побив чимало рекордів, отримавши статус найкращої комедії року. І ось творці стрічки підготували новий різдвяний подарунок українцям - прем'єру другої частини, в якій ще більше гумору, зірок та пригод. Так, на героїв чекає ще одне весілля, яке не може пройти без скандалу, погонь, пострілів та Назарія Запухляка у виконанні Юрія Горбунова.

Потап, Надія Коротушка, Юрій Горбунов, Ірина Костюк та Дядя Вадя
Потап, Надія Коротушка, Юрій Горбунов, Ірина Костюк та Дядя Вадя

Скажене Весілля 2

23 грудня у кінотеатрі "Київська Русь" повний аншлаг - купа гостей прийшли відсвяткувати прем'єру "Скаженого Весілля 2" та першими подивится найочікуванішу комедію року. Катя Осадча прийшла підтримати чоловіка, Юрія Горбунова, на плечі якого лягла відповідальність за успіх стрічки. Він не тільки зіграв кумедну роль тамади у фільмі, а й виступив одним із продюсерів.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Також прийшов Потап з колегою по гурту MOZGI. Він теж зіграв і епізодичну роль, і став музичним продюсером комедії. Насті Каменських з ним не було, але для зіркової пари творці фільму підготували сюрприз - весільний килим.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Потап отримав несподіваний подарунок

Ведучими презентації стали улюблені герої "Скаженого Весілля" Олька та Ашот, а в житті - Інна Приходько та Арам Арзуманян. Вони веселили гостей та дарили подарунки від спонсорів.

Арам Арзуманян та Інна Приходько
Арам Арзуманян та Інна Приходько

До речі, на вході до кінотеатру гостей зустрічав заряджений на свято жовтий Volkswagen Т1, якого всі бачили у перший частині комедії. Поруч з ним, у дерев’яних хатинках, відразу ж пригощали гарячим глінтвейном. Тому глядачі дивилися прем'єру у дуже веселому настрої!

Потап зі сцени пригадав кумедний випадок під час зйомок, як його переплутали зі справжнім священником. У "Скаженому Весіллі" йому дісталася роль отця Євлампія. Розповідає, як наряджений, він стоїть біля церкви та не може зосередитися, бо сміється з Монатіка та Позитива у рясі.

"Це не передати словами! - розповідає Олексій Потапенко. - Не можемо казати текст. Я - з бородою, вона чешеться. Сміємось. Нам кажуть, хлопці, вже 50 дублів... Кажу, а можна я трошки відійду в сторону, бо дуже смішно. Комедія і нам смішно. Я відійшов в сторону, в рясі, з хрестом. До мене підходить жіночка і каже: “Батюшка, благословіть, будь ласка!”

Потап додав, що він та його команда робили музику до фільму такою, щоб кожному глядачеві було веселіше жити.

"Щоб ви відволіклися від цих новин, проблем, забот і згадали, що ви українці!" - підсумував музикант.

Привітати команду стрічки завітали і ведуча Маша Єфросиніна, і музикант Олег Михайлюта (Фагот).

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Акторський склад

У другій частині "Скаженого Весілля" до основного складу (Назара Задніпровського, Лесі Самаєвої, Поліни Василиної, Джиммі Воха-Воха) приєдналися Катерина Кузнецова та Томаш Собчак. Саме навколо них і відбуваються всі події у комедії.

Катерина зіграла старшу доньку Василя Середюка, яка зібралася заміж за багатого, але не молодого бізнесмена. Цього нареченого і зіграв Томаш Собчак. Кохання доньки - пихатий та з командними нотками у голосі чоловік - відразу не сподобався Василю. І він вирішив зробити все, аби весілля не відбулося... Ось с цього і починаються всі пригоди у фільмі.

Катерина Кузнецова
Катерина Кузнецова

Томаш Собчак, Катерина Кузнецова, Поліна Василина
Томаш Собчак, Катерина Кузнецова, Поліна Василина

Назар Задніпровський та Поліна Василина
Назар Задніпровський та Поліна Василина

Перше "Скажене Весілля" тим чи іншим чином вплинуло на життя зірок комедії. Так, наприклад, в Арама Арзуманяна цього року народився син, у продюсерки Надії Коротушки – також син, а ще й весілля сталось. Бебі-бум стався і у пари, яка одружилася на прем'єрі "Скаженого Веслілля" - нещодавно в них теж народилася дитина! Наступні на черзі - Потап та Настя Каменських, які зіграли цього року найгучніше весілля.

"Перша частина, я вам нагадаю, торік побила всі рекорди українського кінематографа, починаючи з 91 року, за всю незалежність нашої країни. Ми зібрали тоді майже 680 тисяч глядачів та 55 мільйонів гривень, побили прем’єрний телерекорд на каналі 1+1 – нас подивилося понад чотири мільйони глядачів. В ютубі нас подивилося понад п‘ять мільйонів людей, і на 18 рік це також був рекорд. І хоча на початку ми весь час стикалися зі скепсисом, що нам не вдасться – але ж ми це зробили!" – похвалився Юрій Горбунов.

У фільмі Юру не впізнати! Його персонаж, Назарій Запухляк, робить все, щоб посмішка не сходила з обличчя глядачів. В одній зі сцен він з'являється з цицьками у тріко, потім вдягається у сукню та ще робить багато чого несподіваного.

У кінозалі при перегляді другої частини сміялися всі, навіть охорона.

Своєю думкою про комедію Горбунова зі Знай.ua поділився кінокритик Микола Лежнев.

"Зрозуміло, що ідея не зовсім нова. Був такий фільм - "Божевільне весілля" з Крістіаном Клавье. Фактично те ж саме. Наші молодці! Зробили своє, українське. Найбільшим відкриттям для мене став Назар Задніпровський. Це реальний прорив для нього, - вважає кінокритик. - Друга частина "Божевільного весілля" стала провалом у французів. Побачимо, що буде у нас, але очікування хороші".

З 25 грудня комедія "Скажене Весілля 2" з’явиться у прокаті в усіх кінотеатрах країни. Продаж квиточків вже відкритий.

Нагажаємо, проєкт фільму "Скажене Весілля 2" став одним із переможців 11-го конкурсного відбору Держкіно. Перша ж частина комедії не тільки окупилася в прокаті й стала прибутковою, а й залишиться в історії першим та поки що єдиним українським фільмом, продюсери якого повернули Держкіно усі залучені кошти, ще й з відсотками.

Окрім цього, формат "Скаженого Весілля" був експортований та реалізований за кордоном. 31 січня на екрани литовських кінотеатрів вийде перша екранізація адаптації української комедії – стрічка "Імпорт нареченого". Права на концепт фільму також придбала Румунія, тривають переговори з іншими країнами, частина домовленостей вже на етапі підписання договору. Зараз фільм представлений у каталозі компанії FILM.UA Distribution, яка є міжнародним дистрибутором проєктів кіностудії FILM.UA Group.

Виробництвом "Скаженого Весілля 2", як і першої частини, займаються компанії Прототип Продакшн та FILM.UA Group, співпродюсером знову виступила компанія MOZGI Entertainment. Дистрибуцією на території України займаються MMD UA і FILM.UA Distribution. Режисером-постановником комедії "Скажене Весілля 2" знову виступив Влад Дикий.

Влад Дикий - праворуч на фото

Раніше Знай.ua повідомляв, що Оля Полякова та Потап потішили фанів та розповіли про свої весілля.

Крім цього, Потап і Полякова об'єдналися заради "Скаженого весілля 2".

Також читайте про прем’єру комедії “Великі Вуйки”, на якій Лілія Ребрик зізналася у своєму найбільшому захопленні.