Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва і її чоловік Володимир Дантес - одна з наймиліших пар українського шоубізу.

Надя Дорофєєва, Уніан
Надя Дорофєєва, Уніан

І хоч подружжя нечасто діляться подробицями свого особистого життя, іноді вони все-таки роблять винятку й дозволяють шанувальникам дізнатися трохи більше. Так, наприклад, у новому інтерв'ю з Машею Єфросиніною "Іспит на відвертість" Володимир відверто розповів про сексуальне життя з Надею.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

На запитання телеведучої про те, кого він в останній раз спокушав, Дантес відповів максимально відверто.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Надю! Я весь час її спокушаю. Це якась вічна гра. Це ж класно, коли ти починаєш грати в те, що вона недоторка. А потім, коли ти починаєш ще і ржати з цього – це найкайфовіше", - сказав Дантес.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.