Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості Потап виставив кумедне фото, позуючи з їхнім персональним тренером Андрієм Хомицьким. Так, артист похвалився резьтатами схуднення, позуючи в елітному фітнес-клубі Києва.

"До змагань Готові!! @khomytskyi_official 🇺🇦👊🖐", - пожартував Потап. Фолловери не пройшли повз: "Який крутий! 😎", "Так схуд👍", "Уууух ти ж!)", "Скоро будеш як Містер Мускул", "Лисі з бразерс)", "Скоро хтось дожене тренера. 👏👏👏", "Молодець🤘🤘🤘", "Настюші, пощастило з чоловіком🔥💕😍", "Який красень😍", "Потап, боюся запитати скільки ви скинули ? Ви просто змінилися до невпізнання 💪", "Виглядаєте чудово, помолодшали!".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.