Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди прилетіла на відпочинок разом з родиною - однорічним сином Михайлом і чоловіком Владом Топаловим. Так, схудла артистка позувала без макіяжу в смугастому блакитному бікіні, доповнивши образ ніжними ювелірними виробами і засвітивши груди.

"Кожне місто острова 🌴 - це нова країна.", - поділилася враженнями Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Дуже красива 💋🚀", "Привіт Регіна!!!❤️❤️❤️ ти 🔥🔥🔥🔥 я тебе обожнюю🦄❤️ ти найкраща❤️❤️😍😍😍 ", "Цицьки виросли.", "Вау 🙈😍😍😍😍", "Яка красуня😍❤️", "З "грудьми" тобі дуже добре😊👍".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще