Відомий голлівудський актор, якого звинуватили у сексуальних домаганнях, Кевін Спейсі записав відеопривітання з Різдвом. Відео отримало назву KTWK ("Вбийте їх своєю добротою"), де постав в образі свого героя з серіалу "Картковий будиночок" - президента США Френка Андервуда.

Спейсі рік не з'являвся у соціальних мережах, однак випустив відео у переддень Різдва, 24 грудня. На ньому він сидить біля каміна у червоному светрі.

"Ви ж не думали, що я втрачу можливість побажати вам щасливого Різдва?" — сказав 60-річний актор, звертаючись до глядачів.

Кевін Спейсі
Кевін Спейсі

Спейсі назвав минулий рік "досить гарним" і зазначив, що покращив своє здоров'я. Зазначимо, що актор знаходився в клініці після того, як його звинуватили у сексуальних домаганнях.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"У світлі цього я дещо змінив у своєму житті і я хотів би, щоб ви приєдналися до мене. По мірі наближення до 2020 року я хочу віддати свій голос за те, щоб у світі було більше добра. О, так, я знаю, про що ви думаєте. Він серйозно? Я серйозний, як ніколи", — сказав Спейсі.

"І це не складно, повірте мені. Наступного разу, коли хтось зробить щось, що вам не подобається, можете піти в атаку. Але ви також можете не нервувати й зробити несподіване, — сказав актор і після драматичної паузи продовжив. — Ви можете вбити їх добротою", - резюмував Кевін Спейсі.

Зазначимо, що актор випустив подібне відео минулого року. Він також привітав усіх з Різдвом в образі персонажа серіалу "Картковий будиночок".

Кілька років тому довкола Кевіна спейсі розгорівся скандал — понад десять осіб звинуватили актора у сексуальних домаганнях. Скандал підірвав авторитет артиста серед колег. Творці "Карткового будиночка" розірвали з Спейсі контракт, видаливши його героя з фінального 6-го сезону, який стартував у 2018-му.

Нагадаємо, вейпи прирівняють до звичайних цигарок: що варто знати любителям "подиміти" про ідею Кабміну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Трамп розкрив секрет культового "Один вдома-2", мовчав десятиліттями: "Було честю зробити це".

Також портал Знай.uа писав, що померла авторка саундтреку до "Друзів" Еллі Вілліс: як звучала легендарна І'll Be There For You.