Популярна співачка Світлана Лобода, яка вже кілька років публічно не виступає в Україні, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Зірка велика любителька епатажу і пафосу, що відразу видно по її аккаунту в соцмережі. Цього разу артистка порадувала фанатів новим відео, на якому з'явилася в незвичайному образі, а також оголосила конкурс.

Як видно, в ролику Світлана розігрує серед фоловерів набори косметики від відомого російського бренду, і робить це вона занадто пафосно. Також можна помітити, що зірка змінила зачіску – тепер у неї щось схоже на дреди. При цьому на відео Лобода з'явилася в синіх джинсах і білій футболці, поверх якої накинула безформну чорну куртку. Також зірка як би ненароком демонструє свій манікюр. У ролику Світлана розповідає про умови конкурсу, а шанувальники тут же кинулися брати в ньому участь.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.