25 грудня у віці 95 років помер відомий радянський і російський письменник Володимир Бушин. Причину смерті публіциста поки що невідомо.

"Бушин — це людина-еталон. Серед безлічі хаотичних, наповнених змінами сучасних явищ повинні існувати еталони", - сказав письменник Олександр Проханов.

Також він назвав публіциста прикладом для всіх, хто прагне до "етичної досконалості, бездоганного літературного стилю, чистоти і височини помислів".

Довідка. Володимир Бушин народився 24 січня 1924 року. У 1951-му він закінчив Літературний інститут імені Горького, а пізніше Московський юридичний інститут.

Володимир Бушин
Володимир Бушин

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після отримання вищої освіти він працював у "Літературній газеті", "література і життя", журналах "Молода гвардія" та "Дружба народів", а з кінця 80-х публікувався в газетах "День", "Завтра", "Радянська Росія", "Правда", "Патріот", "Блискавка", "Дуель" та "Своїми іменами".

У своїх публікаціях Бушин часто відстоював ідеали СРСР і критикував російських політиків. Серед найбільш відомих його робіт — "Невідомий Солженіцин", "Злісний наклеп на велику Перемогу", "Махінатори. На кого чекає Колима", і "Росія. Сталін. Сталінград. Велика Перемога і велика поразка".

Нагадаємо, що в Одесі пішов з життя український актор театру і кіно Віталій Аврамович Дорошенко.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер модельєр Еммануель Унгаро, який одягав найвідоміших жінок світу.

Також портал Знай.uа писав, що помер автор хіта Popcorn з "Ну, постривай!" Гершон Кінгслі.