Популярна українська співачка Настя Каменських, яка навесні 2019 року вийшла заміж за Потапа, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так і цього разу красуня вирішила додати фанатам святкового настрою та опублікувала у соцмережі незвичайне відео. Як видно, в кадрі спочатку з'явився чоловік, який самозабутньо грає на піаніно, а далі в камері з'являється Настя, яка також натхненно співає. Ось тільки співає вона не українською, не російською і навіть англійською мовою – швидше за все це іспанська, яку вона так любить.

Схоже, Каменських виконує святкову новорічно-різдвяну пісню. В ролику можна помітити ялинково-вогникові декорації, а за вікнами лежить білий сніг. Співачка позує в кадрі в блискучій рожевій сукні незвичайного крою, а на талії у неї золотий пояс. Волосся зоряної красуні зібране в красиву зачіску, а на обличчі легкий вечірній макіяж. У підписі до фото Настя написала: "Merry Christmas всім, хто святкує Різдво сьогодні. Хай ваш дім наповниться радістю, а серця любов'ю і щастям". Шанувальники тут же кинулися обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.