Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав цікавий уривок з новорічного шоу Насті Івлєєвої, де прийняв участь з багатьма популярними блогерами та зірками шоу-бізнесу, а також коханою дружиною, що стало для багатьох справжньою несподіванкою. Так, в проекті "Поїздатий Новий рік" артист не тільки брав участь у різних челленджах і просто весело проводив час, але і провів екскурсію по росзкішному замку, де гості зібралися за святковою вечерею.

"Друзі, настав час X! Прямо зараз на Ютубі стартує фільм, який задумала і здійснила Настя Івлєєва! Це подорож трьох людей @_agentgirl_ @kyivstoner @maxgalkinru до своєї мрії! Вийшов класний, веселий, місцями безбашений, художній та документальний, екстремальний і дуже домашній, дотепний, легкий фільм. Розмах зйомок голлівудський, концентрація талановитих зірок на метр плівки зашкалює. Атмосфера така: жесть і милота в одному флаконі!", - поділився емоціями Галкін. Втім, фолловери оцінили саме шоу по-різному, комусь воно сподобалося, а хтось навіть не зміг подужати його до кінця.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.