Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуючу серію кадрів зі свого стриптиз-шоу, позуючи не тільки з колегами по цеху, але й зі збудженими прихильницями. Так, артист залишився лише в стрінгах, навалившись тілом на іншу жінку, а фанатам раптово стало шкода Наташу Корольову.

"Фотозвіт з конференції по обміну енергією з жіночим населенням😊😉🌹", - підписав кадри Тарзан. Фолловери не пройшли повз: "Цікаво подивитися на реакцію Сергія, якщо Наташа стрибала гола на чужому мужику!?", "Ох бідна Наташа, я б від ревнощів вибухнула 😁👍", "Йомайо, так він же ж голий голісенький! Жах!! 😉а я то дурна думала, що вони хоч у стрінгах пляшуть під цими ганчірочками😄", "Боже!!!Як ваша дружина на це реагує?!!!!!!)".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.