Відома співачка Лоліта Мілявська днями стала гостею шоу Максима Галкіна на Youtube. Відомо, що разом із зіркою до чоловіка Пугачової прийшов і молодий репер Тимур Самедов. Галкін почав шоу з провокаційних питань.

Лоліта розповіла, що вперше поцілувалася з хлопцем у 14 років на травневі свята. Згадуючи цей момент, Лоліта сміялася. Виявилося, протягом декількох тижнів після епізоду сильно переймалася, чи не завагітніла вона. Лоліта чесно пояснила, що тоді в цьому питанні вона та її однолітки були недостатньо обізнані в цьому питанні. Про цей візит Лоліти до Галкіна вже у всю пишуть російські ЗМІ.

Також Максим Галкін запропонував артистам згадати свій перший інтимний досвід. У Мілявської все сталося у 18 років. Часи все ще залишались строгими і зі своїм першим хлопцем Лоліті довелося розписатися.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Спостерігаючи, що гості в студії спілкуються на цю тему досить відверто, Галкін поставив третє питання. Він поцікавився, коли у них був остання зв'язок. У цей момент Лоліта трохи зніяковіла, але після відвертої відповіді з боку юного репера, все ж розповіла — близькість з чоловіком у неї була 5 днів тому. Правда, ім'я коханця вона не захотіла називати, втім, як і розмовляти на цю тему далі.

Нагадаємо, скандальна Лоліта показала палкий поцілунок з Басковим: "В парі можна робити все...".

Як повідомляв Знай.uа Світлана Лобода і Лоліта зробили дещо дивне перед камерами.

Знай.uа писав, 56-річна Лоліта Мілявська різко схудла, фото в міні-сукні: "Розлучення на користь".