26 грудня о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться грандіозний фінал проекту "Зважені та щасливі" з ведучою Анітою Луценко. Учасників протягом всього сезону тренували та опікали Марина Боржемска та Іраклі Макацарія. Глядачі зможуть побачити, як змінилися 18 товстунів, які 8 місяців тому прийшли в табір схуднення.

Учасникам проекту "Зважені та щасливі" вдалося змінити свої життя, тому глядачів фіналу очікують неймовірні перевтілення. Нарешті стануть відомі імена переможців основного і домашнього зважувань.

Проект "Зважені та щасливі", фото: прес-служба СТБ
Проект "Зважені та щасливі", фото: прес-служба СТБ

Переможцем основного зважування стане одна з пар-фіналістів – рожеві Паша з Наташею або коричневі Женя з Тамарою. Глядачі побачать, у кого з учасників було більше сил і терпіння, прагнення до схуднення і перемоги. А переможцем домашнього схуднення стане один учасник, який скинув понад 50% від своєї ваги.

У фіналі "Зважені та щасливі" будуть і сюрпризи. Один з учасників наважиться зробити пропозицію своїй половинці. Також стане відомо, чи зміг Микола Ворошнов побити свій рекорд першого сезону. Фантастичний виступ подарує глядачам TAYANNA.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

TAYANNA, фото: прес-служба СТБ
TAYANNA, фото: прес-служба СТБ

Проект "Зважені та щасливі", фото: прес-служба СТБ
Проект "Зважені та щасливі", фото: прес-служба СТБ

Нагадаємо, раніше учасник "Зважені та щасливі" після жорсткого конкурсу покинув проект: проти кого проголосували на шоу

Як повідомляв портал "Знай.ua", учасниця проекту "Зважені та щасливі" Гребенюк втерла носа ведучій: як змінилася "балерина" Макацарія, фото

Також "Знай.ua" писав, що вправи і їжі на 20% менше: вчені з'ясували, як без труднощів схуднути після 40 років