У фінальному випуску містичного реаліті "Битва екстрасенсів" стало відоме ім'я переможця. Ведучий Павло Костіцин озвучив, що за підсумками глядацького голосування, найсильнішим учасником став циганський ясновидець Арман Цибульський.

За перемогу в проекті билося четверо фіналістів: архі-відьма з Ізраїлю Соломон, вірменська ясновидиця, відьма і ворожка Ліана Мовсесян, подружжя-екстрасенси, білий маг і чорна відьма – Дмитро і Бела, а також циганський ясновидець Арман Цибульський.

Кубок переможця отримав Арман Цибульський, який вже брав участь у 14 сезону проекту зі своєю дружиною Рубіної.

"Це доля Армана, я чітко бачу", – повідомив Ніколас перед вирішальною подією.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Сам Арман зізнається: «Я довго жив з думкою про перемогу. Вона була для мене нав'язливою. Відчуваю, ніби ходив по темних лабіринтах, а зараз бачу перед собою двері – мені залишилося тільки торкнутися її. Я не вірю навіть, що це реально. Мені складно висловити, що я відчуваю. Я дуже довго до цього йшов. Всередині неймовірний потік енергії. Постараюся не розчарувати ваші очікування. Я безмежно вдячний всім».

Друге місце телеглядачі присудили архі-відьмі Соломон. Проте в цей день в її житті сталося не менш значуща подія, ніж перемога у проекті. Учасник 20 сезону «Битви» Роман Шептицький зробив їй пропозицію руки і серця!

"Я повернувся, люба моя Соломон, і хочу сказати, що люблю тебе. Хочу, щоб ти стала моєю дружиною і на всю країну сказала, чи згодна ти", – приголомшив визнанням екстрасенс.

Нагадаємо, надскладні випробування перевірили учасників на міцність.

Як повідомляв Знай. ua, хто переможе в самому містичному проекті України.

Також Знай. ua писав, що учасники "Битви екстрасенсів" розкажуть про насильство.