Відома американська співачка Майлі Сайрус офіційно розлучиться з чоловіком актором Ліамом Хемсвортом у день річниці власного весілля.

Шлюб 27-річної виконавиці і 29-річної голлівудської зірки проіснував лише півроку, хоча до весілля вони зустрічалися багато років. Пара розірвала стосунки кілька місяців тому, однак вони офіційно досі чоловік та дружина.

Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус, Акценти
Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус, Акценти

Відомо, що у пари не виникло конфліктів щодо розподілу майна. Перед весіллям вони підписали шлюбний контракт. Також собаки пари залишаться з Майлі Сайрус.

Зазначимо, що нещодавно мережу сколихнула новину про те, що співачка Майлі Сайрус розлучається зі своїм чоловіком Ліамом Хемсворт. Він подав на розлучення після того, як Майлі поцілувалася з дівчиною. Побачивши поцілунки своєї дружини з жінкою, Хемсворт, вихований в більш пуританської традиції, отетерів від несподіванки й зрозумів, що сімейні стосунки себе вичерпали.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Майлі Сайрус
Майлі Сайрус

Через кілька днів Майлі Сайрус з'явилася в обіймах зі своєю коханої Кейтлін Картер, яка старша за неї на п'ять років. До речі, Кейтлін, у свою чергу заради Майлі пішла від Броді Дженнера — брата Кайлі і Кендалл Дженнер. Однак пара не була разом довго й вже розішлася.

Нагадаємо, що Барі Алібасов став на захист ресторану, в якому знайшли пам'ятник з могили Фріске.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що скандальна Майлі Сайрус знайшла собі молоденького залицяльника.