17 лютого стартує новий сезон шоу "Від пацанки до панянки". Нещодавно відзняли останній фінальний випуск шоу, яке покажуть на "Новому" каналі.

Зйомки проекту тривали чотири місяці. За цей час учасниці кардинально змінилися.

"Наших дівчат і правда не впізнати. Причому не лише фіналісток, а й усіх учасниць сезону. На кастингах одна з них розмовляла крізь зуби, взагалі не розкриваючи рота. Ніхто просто не міг зрозуміти, що вона говорить. Ми взяли з неї обіцянку, що якщо вона хоче на проект, то треба вчитися нормально спілкуватися. Прогрес очевидний – тепер ця дівчина класно артикулює. А ще, виявляється, має що сказати", - заявила керівниці проекту Ксенія Бабенко.

Фінал шоу "Від пацанки до панянки"
Фінал шоу "Від пацанки до панянки"

Всі дівчата підготували промови. І під час виголошення кожної на очі викладачів Школи леді (їхні імена дізнаємося вже в січні) наверталися сльози. Через чотири місяці постійної роботи над собою вони навчилися говорити вголос про проблеми, пропрацювали дитячі травми, перестали боятися відкриватися новим людям.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У цьому сезоні ми робили акцент на психологію. З дівчатами постійно займалася психолог, і кожного тижня були випробування з психологічним ухилом. Іноді ми застосовували шокову терапію. Наприклад, одне з занять проходило в Залі прощання на Байковому цвинтарі", - додала Бабенко.

Фінал шоу "Від пацанки до панянки"
Фінал шоу "Від пацанки до панянки"

"Усім, хто приходив влаштовуватись на проект, я говорила: на "пацанках" не можна просто працювати, цих дівчат треба любити й не соромитися їм цю любов показувати. За чотири місяці їх полюбили всі: викладачі, які плакали на останніх церемоніях відбору, команда, починаючи від адміністраторів і закінчуючи продюсерами... І ми дуже сподіваємося, що точно так само їх полюбить і глядач", - резюмувала керівниця проекту.

Нагадаємо, що Барі Алібасов став на захист ресторану, в якому знайшли пам'ятник з могили Фріске.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що Лоліта засвітила нового коханця, Цекало мовчки сумує осторонь: "Все як у дитинстві, чесне слово", відео.