Як відомо, до Нового року залишилися лічені дні. А відтак, ряд українських знаменитостей поділилися про власні традиції святкування новорічних свят. Так, знаменита танцівниця, хореограф та учасниця проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко зізналася, що цей рік для не особливий, адже все хоче зробити самостійно.

Олена Шоптенко

"Цього року я вперше вирішила серйозно зайнятись декоруванням будинку: їздила у гіпермаркет купувати всі гілочки, віночки, іграшки в одному стилі. У нас гарний червоно-білий декор всюди, адже я прикрасила не тільки будинок всередині, а навіть і ялинку, яка росте на вулиці, купила оленя. Також цього року мені хочеться приготувати повноцінну святкову вечерю. Кожен рік я готую олів’є за рецептом моєї мами, з доволі незвичною рецептурою, але це секрет. Цього ж року я буду готувати ще й основні страви".

Також про святкування Нового року розповіла і головна жінка "Квартал 95" Олена Кравець, яка зізналася, що її ідеальний рецепт виглядає дуже просто.

"Я хочу забратися з ногами на диван, взяти щось солоденьке в руки та велику чашку чаю, і подивитися яскравий концерт", - каже гумористка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олена Кравець, 24 канал
Олена Кравець, 24 канал

Окрім цього, на відвертості і "пробило" знамениту співачку Тіну Кароль, яка поділилась і своїми бажаннями та спогадами.

"Своє дитинство і шкільні роки я провела в місті Івано-Франківськ, я вихована з повагою і пошаною до наших традицій. Для мене є два головних свята в році, на які повинна зібратися вся родина - це Великдень і Різдво. Змалечку я добре знаю, що таке коляда і українські різдвяні традиції. Я пам'ятаю, як ми ходили щедрували по домівках, і нам дарували багато цукерок. Як переодягалися в костюми і готували вертеп, несли благу звістку про те, що "Христос Народився! Славімо його! А ще я пам'ятаю, як в музичній школі ми навіть проходили уроки пісень-ворожінь на Різдво. Уже переїхавши до Києва, я відчула, що тут існує нестача цих традицій. І мені дуже хочеться показати всім українцям, що таке справжнє Різдво, передати його дух і популяризувати нашу багату культуру серед молоді", - зізнається співачка.

Тіна Кароль, Zefir.ua
Тіна Кароль, Zefir.ua

Нагадаємо, Регіна Тодоренко прикинулася Снігуркою на Балі: "Я так хвилююся".

Як повідомляв Знай.uа "ексхолостяк" Добринін поділився в мережі інтимними фото з нареченою: "Такі солодкі".

Знай.uа писав, Володимир Остапчук показав, як проводить час з донькою після розлучення з дружиною.