Внук Алла Пугачової Нікіта Пресняков вразив публіку новорічним знімком на фоні ялинки.

Відповідну світлину він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"6 днів до Нового Року 😨) всі готові? Як будете відзначати?" - звернувся Пресняков до прихильників. При цьому сам він жодних деталей щодо свого святкування не вказав.

Внук Алли Пугачової здивував мережу фото, де він увійшов у дивний образ. Він скорчив страшну пику, закотив очі й вишкірив зуби. Деякі навіть зізналися, що спочатку не на жарт злякалися, побачивши артиста в такому вигляді.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У мережі розгорнулася неабияка дискусія на тему, на кого схожий онук Пугачової на свіжому фото. Побачивши білясті очі, багато хто вирішив, що Микита косить під відомого російського репера Елджея, фішкою якого є очі без зіниць. Однак фанати його зірковою бабусі здивувала висновком, що Пресняков схожий на Максима Галкіна.

Микита Пресняков, фото - versiya.info
Микита Пресняков, фото - versiya.info

Нагадаємо, що Барі Алібасов став на захист ресторану, в якому знайшли пам'ятник з могили Фріске.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кароль зізналася, як перевдягалася та ходила по чужих домівка: "Багато давали".

Також портал Знай.uа писав, що Нікітюк зворушила сімейним новорічним фото з Рафіком: "Кайлі Дженнер чи Повалій?".