Стало відомо, що переможниця 9 сезону романтичного телепроєкту "Холостяк" Даша Квіткова, яка зовсім недавно зворушливо привітала свого обранця Нікіту Добриніна з річницею відносин, зізналася, що після завершення шоу вона стала жертвою цькування в соціальній мережі.

Даша Квіткова

Також зазначається, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін стали першою парою в історії українського проєкту "Холостяка", яка зберегла свої стосунки навіть після закінчення шоу.

Коли вже оголосили про переможниці шоу, то Даші Квітковій почали писати в особисті повідомлення чимало неприємних слів, а серед "хейтеров" були також і мами інших учасниць цього проєкту.

"Мені навіть писали мами учасниць, які були зі мною в сезоні. Писали не дуже хороші речі", – поділилася переможниця 9 сезону і наречена Добриніна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Нагадаємо, що Дарья Квіткова опублікувала нові фото зі своїм коханим Микитою. На цих знімках вони насолоджуються один одним в ліжку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікіта Добринін на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опублікував два чорно-білих знімків, на яких дуріє Дашею Квитковой.

Також портал Знай.ua писав, що Нікіта Добринін і Даша Квіткова вперше показали трепетну новорічну фотосесію в нижній білизні. Кадри найпопулярніша пара українського шоубізу запостила в Іnstagram.